Voorjaarsconcertconcours – Inschrijfformulier Lawei Drachten

Op 13 maart 2021 organiseert de MGD het voorjaarsconcertconcours voor HaFaBra -orkesten dat zal worden gehouden in de Lawei te Drachten. Geïnteresseerde HaFaBra -orkesten kunnen zich opgeven via onderstaand inschrijfformulier. Bij te weinig aanmeldingen behoudt de organisatie zich het recht voor het concours niet door te laten gaan. De verenigingen die zich tot dan toe hebben aangemeld ontvangen dan persoonlijk bericht.
Gelijktijdig met de inschrijving dient u het inschrijfgeld over te maken, meer informatie hierover kunt u hier nalezen.

Let op: zolang het inschrijfgeld niet betaald is, is  de inschrijving niet geldig. De inschrijvingstermijn sluit op 30 september 2020

 

Het concours wordt gehouden in Theaterzaal “de Lawei” te Drachten

 

Adresgegevens De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL Drachten

Telefoon 0512 335 000 

In onze Privacyverklaring is na te lezen hoe de MGD omgaat met persoonsgegevens die aan ons worden toevertrouwd bij het invullen van dit formulier.


 

Inschrijven Voorjaarsconcours

Orkesten uit introductiedivisie en divisie 1 tot en met 5 die deelnemen volgens het concoursreglement spelen behalve een inspeelwerk twee werken, hieronder aan te geven als onderdeel 1 en onderdeel 2 . Orkesten die deelnemen volgens het festivalreglement kunnen de werken van het te spelen programma hieronder aangeven (werk 1, werk 2 etc.) Orkesten uit de Kampioensdivisie die met een concoursprogramma deelnemen kunnen de werken van het te spelen programma hieronder aangeven (werk 1, werk 2 etc.)

MGD Online

Agenda