Concertconcours – inschrijfformulier

INSCHRIJFFORMULIER CONCERTCONCOURS

 
Op 21 november 2020 organiseert de MGD een HaFaBra concertconcours dat zal worden gehouden in de Tamboer te Hoogeveen. Geïnteresseerde HaFaBra -orkesten kunnen zich opgeven via onderstaand inschrijfformulier. Bij te weinig aanmeldingen behoudt de organisatie zich het recht voor het concours niet door te laten gaan. De verenigingen die zich tot dan toe hebben aangemeld ontvangen dan persoonlijk bericht.
Gelijktijdig met de inschrijving dient u het inschrijfgeld over te maken, hierover kunt u hier meer informatie nalezen.

 

Let op: zolang het inschrijfgeld niet betaald is, is  de inschrijving niet geldig. De inschrijvingstermijn sluit op 31 mei 2020

 

Het concours wordt gehouden in de Tamboer te Hoogeveen

 

Adresgegevens Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
tel. 0528 280 180
e-mail: info@detamboer.nl

 

In onze Privacyverklaring is na te lezen hoe de MGD omgaat met persoonsgegevens die aan ons worden toevertrouwd bij het invullen van dit formulier.


 

Inschrijven Concertconcours

Orkesten uit introductiedivisie en divisie 1 tot en met 5 die deelnemen volgens het concoursreglement spelen behalve een inspeelwerk twee werken, hieronder aan te geven als onderdeel 1 en onderdeel 2 . Orkesten die deelnemen volgens het festivalreglement kunnen de werken van het te spelen programma hieronder aangeven (werk 1, werk 2 etc.) Orkesten uit de Kampioensdivisie die met een concoursprogramma deelnemen kunnen de werken van het te spelen programma hieronder aangeven (werk 1, werk 2 etc.)