Concert Noord Nederlands Orkest met groot jeugdorkest

Op donderdagavond 8 juni staat er een bijzonder concert op het programma. Het Noord Nederlands Orkest (NNO) en een groot samengesteld jeugdorkest van meer dan 150 muzikanten uit lokale Groningse en Drentse muziekverenigingen zullen gaan optreden. Een unieke samenwerking tussen NNO en amateurmuzikanten: de professionals spelen voor de amateurs, de amateurs voor de professionals, maar er wordt ook samen gemusiceerd.

De Duitse trompettist Christoph Moschberger treedt op als solist samen met het NNO. Ook is er ruimte voor lokale helden, zoals de uit Leens afkomstige toptubaïst Matthijs Leffers. Naast de eigen programma’s van het NNO en het jeugdorkest, staat de Bolero van Ravel in een speciaal arrangement voor symfonie- en jeugdorkest op het programma. Zo maken de jonge muzikanten kennis met lichte muziek. Een uniek concert dus waar je zeker moet zijn geweest!

Speciaal voor dit concert en een concert op vrijdag 9 juni met Christoph Moschberger en Da Blechhauf’n verdubbelt GBE het aantal kaarten (maximaal 10) die je koopt. Deze actie is speciaal gericht om de jeugdleden te stimuleren naar de concerten te gaan. Bestel nu je kaarten door op onderstaande link te klikken:
Ik koop kaarten via deze actie.