Cultuuravond Jongeren AdviesRaad Drenthe

Jongeren AdviesRaad Drenthe (JAR Drenthe) organiseert op 6 februari een cultuuravond.
Omdat cultuur van groot belang is voor jongeren en de JAR Drenthe graag een stem wil geven aan deze doelgroep in het proces van de nieuwe cultuurnota, organiseert de JAR Drenthe een cultuuravond op 6 februari.

Op deze avond staat de input van jongeren die actief bezig zijn met cultuur centraal. Of het nu gaat om theater, beeldende kunst, cinematografie of kunst met behulp van AI, iedereen is welkom op deze avond. Ook zijn de statenleden van de provincie uitgenodigd op deze avond.
Het precieze programma is nog niet helemaal bekend maar het idee is door middel van korte ronde tafel gesprekken enkele vragen die centraal staan voor jongeren te beantwoorden (vooral door de jeugd zelf).
Daarnaast wil de JAR Drenthe optredens door jongeren regelen en is er naderhand een borrel. Het is hierbij mogelijk om als volwassene uit een organisatie aan te sluiten, maar het is wel de bedoeling dat de jongeren aan het woord zijn.

Als je wilt aansluiten op deze avond, wordt het heel erg gewaardeerd als je een aantal jongeren van jouw organisatie mee zou willen nemen!
De locatie wordt op dit moment nog geregeld (waarschijnlijk in Assen, dicht bij het station), maar de avond vindt plaats op 6 februari van 19.00-22.00 uur. Zodra de locatie bekend is zal de JAR Drenthe dit natuurlijk laten weten.

Aanmelden kan via: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd5zKPLXpl0vj…/viewform