In 2017 gezamenlijke wedstrijden KNMO majorette en NTSB-twirl

knmo-mtsb-logo

In 2017 gezamenlijke wedstrijden KNMO majorette en NTSB-twirl

In navolging op de overeengekomen samenwerking tussen de KNMO (kernteam majorette) en de NTSB, is er voor 2017 nieuws voor KNMO en NTSB leden.

Het kernteam majorette van de KNMO en de NTSB gaan volgend jaar als pilot hun wedstrijden openstellen voor onderdelen van zowel KNMO majorette als NTSB twirl. Dat wil zeggen dat op elke KNMO-wedstrijd ook ingeschreven kan worden voor alle NTSB-twirlonderdelen. Omgekeerd geldt dat op alle NTSB wedstrijden deelgenomen kan worden in onderdelen van het KNMO majorettereglement (m.u.v. Showtwirl, Exhibition Corps en Parade Corps). Men kan zich door deelname tevens plaatsen voor beide NK’s.

Op KNMO en NTSB wedstrijden zullen juryleden van beide bonden hun ‘eigen’ optredens beoordelen volgens hun eigen juryrapport en puntentelling.

Bij de samenwerking behouden zowel KNMO majorette als NTSB hun eigen identiteit.

September/Oktober zullen de NTSB en KNMO kernteam majorette gezamenlijk informatie-bijeenkomsten organiseren om uitleg te geven over de wedstrijden in 2017, de reglementen etc. Hier is ook ruimte om vragen te stellen. Mocht u nu al vragen hebben stuur dan een mailtje naar: KNMO (info@knmo.nl) of NTSB (info@ntsb.nl)