Inschrijfformulier Borkumfestival 2020

U kunt zich inschrijven voor het Borkumfestival 2020.  Op zaterdag 27 juni 2020 wordt op het Duitse eiland Borkum  het Borkum muziekfestival gehouden, een eerste lustrum. In voorgaande jaren was het festival een groot succes. Ook deze keer zal het festival worden gehouden in de Kulturinsel, het cultureel centrum van Borkum. Met het organiseren van het festival biedt de MGD uw vereniging de mogelijkheid het seizoen op een geweldige wijze af te sluiten: een combinatie van festivaldeelname, een buitenoptreden en een leuke dag op het eiland. Borkum is een prachtig Waddeneiland – het biedt vele mogelijkheden voor een zeer aangenaam verblijf.  In overleg met het plaatselijk bestuur is er ruimte voor maximaal 500 muzikanten.

 
Bij de inschrijving dient 6 euro per deelnemer en 35 euro per orkest voor gebruik slagwerk worden overgemaakt.

Het inschrijfgeld dient direct bij aanmelding betaald te worden, eenmaal afgeschreven bedragen worden niet terugbetaald. Omdat er een maximum is aan het aantal deelnemers geldt dat voor de volgorde van inschrijving de betaling bepalend is. Vol is vol! Het verschuldigde bedrag moet worden overgemaakt naar:

 
IBAN NL52 RABO 0163 6211 44

t.n.v.  Stichting Activiteiten Muziekbond

o.v.v. Borkumfestival 2019

 

In onze privacy-policy is na te lezen hoe wij omgaan met persoonsgegevens die aan ons worden toevertrouwd bij het aanmelden voor dit festival.


 

Inschrijfformulier Borkumfestival