Solistenconcours-inschrijfformulier

talent

 

INSCHRIJFFORMULIER MGD Zoekt TALENT gehouden op 9 mei 2020

 
Aan het evenement kunnen zowel blazers als slagwerkers meedoen. Je kunt je opgeven als solist, maar als je met z’n tweeën wilt spelen of wilt optreden als klein ensemble, ook dan ben je van harte welkom. Het MGD-zoekt-TALENT evenement vindt plaats in Theater de Winsinghhof in Roden.  Uit de winnaars worden de afgevaardigden geselecteerd die mogen deelnemen aan de Nederlands Kampioenschappen slagwerkers of blazers. Geschikt repertoire kun je uitzoeken op de website van het RIC.

 

Voor het MGD-zoekt TALENT evenement van 9 mei 2020 moeten de aanmeldingen binnen zijn voor 9 april 2020. Wil je een video’s van jezelf opsturen en die laten beoordelen door de Talent-jury, stuur deze uiterlijk 31 maart 2020 op naar TALENT@MGDOnline.nl

 

Aan deelname zijn kosten verbonden, een overzicht van de kosten vind je hier. Het te betalen inschrijfgeld moet gelijktijdig bij de inschrijving worden voldaan.

Adresgegevens

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL  Roden

 

In onze privacyverklaring is na te lezen hoe de MGD omgaat met persoonsgegevens die aan ons worden toevertrouwd bij het invullen van dit formulier.


 

Opgave MGD zoekt TALENT