Podiumconcours slagwerkensembles

De Tamboer, Hoogeveen Hoofdstraat 17Hoogeveen,

Gezien de vooruitzichten verwachten we dat het in november weer mogelijk moet zijn om weer gezamenlijk op te treden. Mogelijk zullen er nog wel restricties zijn. Om toch weer een een doel te hebben voor de komende repetities hebben de SMP afgevaardigden van de vier Noordelijke Muziekbonden  besloten om dit concours te laten doorgaan, maar Meer...

Festival HaFaBra MGD & OMF

De Tamboer, Hoogeveen Hoofdstraat 17Hoogeveen,

Op zaterdag 13 november 2021 organiseren de MGD en de OMF in de Tamboer-zaal van de Tamboer in Hoogeveen een concertfestival voor Harmonie- en Fanfareorkesten en Brassbands. Opgave voor dit festival is mogelijk door invullen van het elektronische formulier elders op de site.

MGD Kampioenschap Musselkanaal

Op zaterdag 20 november 2021 wordt er in Musselkanaal door de commissie MT-C het MGD Kampioenschap georganiseerd. Meer info volgt...

Bloazen Bliksem

MFA Het Schakelveld Assen Witterhoofdweg 1AAssen,

Zaterdag 22 januari 2022 zal het jeugdorkestenfestival worden georganiseerd. Deze keer zal het in Het Schakelveld in Assen plaatsvinden. Meer informatie vind je hier op onze website.

MGD Zoekt Talent

De winsinghhof Roden De Brink 10Roden,

Op zaterdag 9 april 2022 staat het MGD- zoekt TALENT evenement gepland. We hebben weer gekozen voor het theater De Winsinghhof te Roden. Het inschrijfformulier kun je hier vinden. 

Festival Borkum

Borkum

Het Borkumfestival dat gepland stond voor zaterdag 3 juli 2021 hebben wij wegens de reisbeperkingen vanwege het Corona virus moeten annuleren. Wij hopen u weer te ontmoeten op het lustrum Borkumfestival op 2 juli 2022.