Le Monde Saxofoondag Assen

MFA Het Schakelveld Assen Witterhoofdweg 1A, Assen

Op 2 maart 2024 organiseert Le Monde Saxophones en MGD een saxofoondag te Assen o.l.v. Sjoerd Visser. Klik hier voor informatie en opgave.

Voorjaarsconcertconcours

De Lawei, Drachten Laweiplein 1, Drachten

Op 9 maart 2024 wordt het voorjaarsconcours gehouden in samenwerking met de OMF in De Lawei te Drachten. https://omfryslan.nl/aanmeldingsformulier-voorjaarsconcertconcours/ Aanmelden is niet meer mogelijk. Het concours is vol geboekt.

MT-C Wedstrijd Musselkanaal

Sporthal De Veenhorst, Musselkanaal Spireastraat 2, Musselkanaal

Op zaterdag 13 april 2024 wordt er in Musselkanaal door de commissie MT-C een majorette/twirl wedstrijd georganiseerd. De wedstrijd wordt gehouden in Sporthal De Veenhorst.

Bloazen Bliksem

De Bron, Assen Einthovenstraat 28, Assen

Voor meer informatie, klik hier.

MT-C Wedstrijd Scheemda

Eextahal, Scheemda Plantsoenlaan 19, Scheemda

Op zaterdag 8 juni 2024 wordt er in Scheemda door de commissie MT-C een majorette/twirl wedstrijd georganiseerd. De wedstrijd wordt gehouden in de Eextahal.

MT-C Wedstrijd Hoogeveen

Topsporthal Het Activum, Hoogeveen Sportveldenweg 2, Hoogeveen

Op zaterdag 28 september 2024 wordt er in Hoogeveen door de commissie MT-C een majorette/twirl wedstrijd georganiseerd. De wedstrijd wordt gehouden in Topsporthal Het Activum.

MT-C Wedstrijd Musselkanaal

Sporthal De Veenhorst, Musselkanaal Spireastraat 2, Musselkanaal

Op zaterdag 26 oktober 2024 wordt er in Musselkanaal door de commissie MT-C een majorette/twirl wedstrijd georganiseerd. De wedstrijd wordt gehouden in Sporthal De Veenhorst.

MT-C MGD Kampioenschap

Op zaterdag 23 november 2023 wordt door de commissie MT-C het MGD Kampioenschap georganiseerd. De locatie van deze wedstrijd is op dit moment nog niet bekend.

Podiumconcours/ festival SMP

De Tamboer, Hoogeveen Hoofdstraat 17, Hoogeveen

Voor info en inschrijving: https://mgdonline.nl/smp/podiumconcours-inschrijven/