Talent-inschrijfformulier

talent

 

INSCHRIJFFORMULIER MGD Zoekt TALENT gehouden op 17 april 2021

 

Aan het evenement kunnen zowel blazers als slagwerkers meedoen. Je kunt je opgeven als solist, maar als je met z’n tweeën wilt spelen of wilt optreden als klein ensemble van maximaal 8 personen, dan ben je ook van harte welkom. Het kampioenschap “MGD zoekt talent” vindt plaats in Theater de Winsinghhof in Roden. Uit de winnaars worden de afgevaardigden geselecteerd die mogen deelnemen aan de Nederlands Kampioenschappen slagwerkers of blazers. Geschikt repertoire kun je uitzoeken op de website van het RIC.

 

Voor het kampioenschap “MGD zoekt talent” op 17 april 2021 moeten de aanmeldingen binnen zijn voor 19 maart 2021. Wil je een video van jezelf opsturen en die laten beoordelen door onze filmpjes-jury, stuur deze uiterlijk 26 februari 2021 op naar talent@mgdonline.nl.

 

Aan deelname door eigen opgave zijn kosten verbonden, een overzicht van de kosten vind je hier. Het te betalen inschrijfgeld moet gelijktijdig bij de inschrijving worden voldaan.

 

Adresgegevens

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL  Roden

 

In onze privacyverklaring is na te lezen hoe de MGD omgaat met persoonsgegevens die aan ons worden toevertrouwd bij het invullen van dit formulier.


 

Opgave MGD zoekt TALENT