Inschrijfformulier podiumconcours/festival SMP

Podiumconcours

Op 30 november 2024 organiseren de muziekbonden van Noord-Oost Nederland, de OBM, MBGF, OMF en MGD, een podiumconcours voor slagwerkorkesten in de Tamboer te Hoogeveen.


De optredende verenigingen zullen door een professioneel juryteam worden beoordeeld en deze beoordeling zal met de korpsleiding worden besproken.

De opzet van het festival zoals we die nu een aantal keren hebben gehouden is door deelnemende verenigingen als zeer positief ervaren. Vooral voor die verenigingen die niet precies weten waar ze staan is het uitkomen onder een festival reglement een veilige keuze om toch een professionele beoordeling te ontvangen.

Maar voor de deelnemers die zich graag willen meten met andere korpsen en eventueel willen doorstromen naar landelijke wedstrijden staat het deelnemen als concoursdeelnemer open.

Sluitingsdatum voor de inschrijving is 1 september 2024 of als het concours vol is.
Slagwerkorkesten kunnen zich opgeven via onderstaand inschrijfformulier.
Bij te weinig aanmeldingen behoudt de organisatie zich het recht voor het concours/festival niet door te laten gaan. De verenigingen die zich tot dan toe hebben aangemeld ontvangen dan persoonlijk bericht.

Gelijktijdig met de inschrijving dient u het inschrijfgeld over te maken, meer informatie hierover kunt u hier nalezen.
Let op: zolang het inschrijfgeld niet betaald is, is  de inschrijving niet geldig.


Adresgegevens De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
tel. 0528 280 180
Email: info@detamboer.nl


Voor het podiumconcours mag een programma naar eigen keuze worden uitgevoerd passend in de divisie waarin het ensemble uitkomt. De totale (zuivere) speelduur van de werken mag niet meer dan 30 minuten bedragen.


Heb je vragen, neem dan contact op via: aafke.poelstra@kpnmail.nl.


In onze Privacyverklaring is na te lezen hoe MGD omgaat met persoonsgegevens die aan ons worden toevertrouwd bij het invullen van dit formulier.


Inschrijven Podiumconcours SMP 30 november 2024

Indien uw programma reeds bekend is, mag u het hieronder noteren.

MGD Online

Agenda