Onderzoek naar werkbeleving in cultuursector

 
Klankwijzer wk 49 – Hoe kun je als zzp’er werkzaam in de culturele  sector een goed bestaan opbouwen zonder verlies van ambities? Dat is de insteek van een onderzoek dat de Groningse musicus en cultureel ondernemer Martijn C. Veenstra houdt onder musici, dirigenten, docenten, artiesten en podium-kunstenaars in de culturele sector in Noord-Nederland.
Veenstra wil middels een enquête toetsen in hoeverre professionals in de cultuurwereld behoefte hebben aan het verbeteren van de situatie waarin ze werkzaam zijn. Veenstra stelt dat veel professionals in de cultuursector werken onder moeilijke en financieel uitdagende omstandigheden. Aan de hand van de enquête hoopt hij inzicht te krijgen in de werkbeleving in het culturele werkveld. Op basis van de resultaten van dit onderzoek wil hij een meer kwalitatief diepteonderzoek starten, dat uiteindelijk moet resulteren in oplossingen voor problemen/uitdagingen. 
 
Ook werkzaam in de culturele sector? Dan kunt u uw mening ook geven!
 
De onderstaande link brengt u naar een online enquête over de werkbeleving in de culturele sector. Tevens kunt u kans maken op een cadeaubon t.w.v. €50!